frsu
Borde og stole

Borde og stole

Frederiksværk Serviceudlejning tilbyder et bredt udvalg af forskellige borde og stole til din fest eller event. Vores stole er elegante og gode at sidde på. Vi anvender kun de bedste leverandører til vores sortiment så du er sikret både funktionalitet og æstetisk design. Du finder både firkantede og runde borde.

Udlejning af runde borde

Udlejning af rundt praktisk foldebord. Udlejninger af dette bord er typisk til fester og events, hvor der er behov for mange siddepladser og der er siddende spisning i længere tid. Vi har finde borde til 6 og 8 personer. hvis der er borde i overskud når i lejer kan i nemt folde dem sammen og sætte dem væk. 

rundt bord
Rundt bord 120Ø
50.00 kr. / 1-4 dage
Cafe Bord
50.00 kr. / 1-4 dage
rundt bord
Rundt bord 150Ø
90.00 kr. / 1-4 dage
120 Diameter

Vores runde 120 meter bord, er optimalt til 6 siddende personer.

150 Diameter

Vores runde 150 meter bord, er optimalt til 8 siddende personer.

Cafe bord

Vores cafe bord 80 diameter er et hit til alle fester og events.

BORDE & STOLE

Kontakt en af vores rådgivere

Søger du et kvalitetsbevidst og serviceminded udlejningsfirma med udlejning af borde og stole som gerne giver dig gode råd med p vejen, når du skal afholde din næste store fest? så er du godt sikret med os som din samarbejdspartner

Udlejning af firkantede borde

lej Bord 120x80
Bord 120×80
50.00 kr. / 1-4 dage
Bord 184x76
Bord 184×76
50.00 kr. / 1-4 dage
Bord 184x76
Bord 200×90
80.00 kr. / 1-4 dage
Bord 60 x 122
40.00 kr. / 1-4 dage

Kontakt os og lej borde og stole på hele Sjælland

Der er meget at tænke på, når man skal holde fest, men med Frederiksværk Serviceudlejning ved hånden slipper I for at skulle tænke på det praktiske som udlejning af stole Sjælland. Udvalget er stort, når det kommer til leje af borde og stole Nordsjælland og København, og der findes helt sikkert også modeller, der passer til den fest, som I ønsker. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde det perfekte udstyr til jeres næste fest. Så tager vi os af de praktiske, så I kan koncentrere jer om alt det sjove, som invitationer, planlægning af aktiviteter og andet, som sikrer at dine gæster får en sjov og mindeværdig aften. En aften folk vil tale om i fremtiden og huske tilbage på med et smil.

Vi er også leveringsdygtige ved leje af borde og stole i hele Danmark

Hos Frederiksværk Serviceudlejning finder du alt det udstyr, som finder anvendelse til fester. Det er os, som du bør kontakte for udlejning af borde i hele Danmark. Vores priser er gode og vores service er altid i top. Vi brænder for at give dig en god oplevelse, når du skal holde fest, og her spiller udstyret en stor rolle i skabelsen af den perfekte fest. Uanset om du leder efter udlejning af borde, eller ønsker at leje et telt, kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for at leje det udstyr, som sætter rammerne for den perfekte fes