frsu

FAQ

Svar og spørgsmål omkring telte

Du skal beregne 1 m² til 1,5 m² pr. person til en fest uden musik. Skal der være musik så er det 1½ m² til 2 m². Der skal gerne være minimum 1,5 meter mellem bordene, men gerne op til 2 meter hvis du har bestilt runde borde. Så skal du være opmærksom på ekstra plads til indgang, buffetbord, gavebord, bar, “legeplads” til børn eller hvad du nu finder på. Vi hjælper dig naturligvis med at få den rigtige størrelse.

I kan bestille alt online og se alle priser. Når i bestiller online kan i under bestilling, indsætte billeder af hvor teltet skal stå, både så vi kan se underlaget men også for at se hvor meget plads der er.

Ja når i bestiller telt hos os er opstilling og nedtagning med i prisen.

Lejeperioden fremgår af fremsendte ordrebekræftelse. Med mindre andet er aftalt, er lejeperioden 3-1-4 dage. For leje i weekenden, kan det lejede afhentes fredag, og skal være tilbageleveret senest mandag.

Det afhænger af hvor i landet det er, og hvor meget i har bestilt. Priserne går fra 350-1500kr. Alle oplyste transportpriser på vores hjemmeside er for kollektiv levering/afhentning, og af/pålæsning på gadeplan med max gåafstand på 20 meter. For ind – og udbæring over 20 meter, eller op/nedbæring, indhent venligst tilbud.

Når vi kommer med teltet, er det vigtigt i har gjort vejen klar til os hvor teltet mm skal stå. Stedet hvor teltet skal stå, skal være ryddet for alt inden vores ankomst.

Ja! Plast gulvet giver en rigtig god finish til teltet og hjælper også gæsterne med høje hæle rundt i teltet. Vores teltgulv mindsker fugt og kulde i teltet, og derfor er det en god idé at leje gulv til festteltet, så dine gæster ikke fryser, når det bliver aften og mørket sænker sig

Vi råder altid til at bestille varme til teltet. Vi har små varme blæser, mellem varme blæsere, til store varme kanoner til de helt store telte.

Privat kunder
Du kan betale ved levering med mobile pay, kontant eller straks overførsel

EAN-Nummer (Virksomheder)
Hos os er vi godkendt til at handle med den offentlig sektor, vi modtager jeres EAN nummer ved levering.

Virksomheder
Er du virksomhed sender vi en faktura online, hvor i har 5 dage til at betale fakturaen.

For at du får plads til hent selv telte, skal der i bilen være plads til blandt andet:
Stænger på 3 meter.
Din trailer skal måle mindst 220 cm. i længden, 125 cm. i bredden og 30 cm. i højden. Lejer skal selv stå for af og pålæsning af det lejet udstyr.

Nej i behøves ikke være hjemme ved levering/afhentning. Hvis i ikke er hjemme, skal i markere på stedet hvor teltet skal stå og sige det til os inden ankomst. Borde og stole mm. skal kunne sættes under læg for regn og slud.

Alt service bliver leveret rent. I kan bestille opvask, det koster 2 kr pr del. i skal blot skylle det efter endt brug.

Svar og spørgsmål omkring borde stole mm

Ja i kan sagtens selv hente borde, stole mm. Det skal blot være i en lukket bil eller lukket trailer, da alt vores materiale ikke må få vand og fugt.

Ja vi har udlejning af personale. Vi har tjenere, vagter, kokke og dj. Ring for priser

Alle vores mad maskiner bliver leveret rene. I kan bestille rengøring af maskinerne for en mer pris på 500 kr. i skal blot skylle dem med varmt vand når i er færdige.

Når i lejer hoppeborg kan i selv vælge om i vil have den leveret eller selv hente den. Ved levering skal i stille med 1 mand til at hjælpe med at bære frem og tilbage. Hver hoppeborg bliver leveret på en palle eller sækkevogn, så der skal være minimum 1 meters bredde hele vejen til hvor hoppeborgen skal stå, der må maks være 20 meter fra bilens placering.

Når vi ankommer med det lejet materiale så behøves i ikke være hjemme, i skal blot fortælle os hvor det skal sættes. Vi skal kunne sætte udstyret under dække.

Værd at vide når du lejer hos os...

Teltet kan stå frit uden brug af barduner. Teltpriser er inkl. opsætning og nedtagning ekskl. fragt. Ved opsætning følges terræn. Teltpladsens underlag skal være fast, jævnt og ryddet (manglende rydning af husdyrs efterladenskaber kan resultere i udsættelse af opsætning af telt, med beregning af ekstra ventetid/kørsel til følge) og evt. afmærket før opsætnings dato. Der skal være køremulighed for lastbil til stedet. Klistermærker og lignende må ikke anvendes på teltdug og gulv. Der må ikke grilles eller tilberedes osende mad i teltet eller dets umiddelbare nærhed. Lejer sørger selv for opsætning/nedtagning af borde, stole m.m. Teltet skal være ryddet og gulv vasket ved afhentning. Det kan forekomme at gulvet skal vaskes før ibrugtagning.

Alle telte bliver leveret og opsat med pløkker og barduner. Pløkker kan anvendes i, græs, grus, beton, fliser. Hvis det ikke er muligt, så skal i bestille beton klodser, der kommer en mer pris på dette

Vi har følgende udvalg til telt udlejning:
  • Festtelte
  • Partytelte
  • Festivaltelte
  • Fyrværkeritelte
  • Håndværkertelt
  • Sceneudlejning
  • Selskabshus

Levering kun til gadeplan, medmindre andet er aftalt jf. lejekontrakten. Ved trapper kommer der en mer pris. Levering og afhentning foretages kollektivt, så fast tid kan ikke loves. Fragten er gældende til nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af max. 20 meter fra vogn. Alt udstyr bliver leveret i store varebiler, lastbiler og store trailere, det er lejers ansvar at gøre plads til parkering. Selvafhentning er muligt, transporteres i LUKKET vogne eller trailer. Lejer læsser selv på og af fra/til anvist plads.

Vores forsikring dækker stormskade og brandskade, så længe vores regler er overholdt

Alle vores telte er certificeret og lever selvfølgelig op til myndighedernes strengeste krav. Det er din garanti for, at vi kan levere en god kvalitet til dig. Alle vores teltduge er lavet af brandhæmmende og godkendte materiale, og derfor kan du trygt og sikkert lej et telt hos Frederiksværks Serviceudlejning uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Der er visse krav til omgivelserne for at kunne sætte et telt op, dette kan du læse mere om vores på vores hjemmeside, så du er klædt godt på, når du ønsker telt udlejning.

Vi har et bredt udvalg af lys til jeres Festtelt. Vi har lyskæder, lysekroner, hvide lamper mm.

For at se vores udvalg se her